„Музеји Србије, десет дана од 10 до 10“

08. 05. 2015

 

 

На позив Организационог одбора манифестације Музеји Србије, десет дана од 10 до 10, Војни музеј се одазвао позиву и одлчио да учествује у манифестацији која се одржава под покровитељством Министарства културе и информисања уз подршку Делегације ЕУ у Србији, Града Београда, Покрајинског секретаријата за културу и информисање Војводине, Музејског друштва Србије и Националног комитета Међународног савета музеја а поводом обележавања 60 година од формирања нове Европе, 70 година од завршетка Другог светског рата и светског Дана музеја.
 
У оквиру манифестације Војни музеј учествује са Сталном музејском поставком и изложбом која је отворена у галерији Војног музеја поводом обележавања 200. годишњице од почетка Другог српског устанка поводом Дана Војске Србије под називом ''Други Српски устанак и прва владавина Кнеза Милоша Обреновића''.
Са жаљењем а у договору са организаторима манифестације Војни музеј ће у току одржавања манифестације за посетиоце бити отворен у времену од 10.00 до 17.00 часова, због техничких проблема.
 
Извињавамо се посетиоима и позивамо их да посете Војни музеј у наведеном времену.
 

 

Верзија за штампу

 

A+ A-

Претрага

Последње вести

Важнији линкови

Пратите нас